Sokan gondolják úgy, hogy az igazi élményekért több száz, vagy akár több ezer kilométert kell utazniuk. Az igazság azonban az, hogy az igazán emlékezetes pillanatokért nem feltétlenül kell átlépni az országhatárt sem.

Magyarország csodálatos hely, és rengeteg látnivalót, kikapcsolódási lehetőséget és különleges élményt tartogat számodra. Most megmutatjuk neked azt, hogy miért kihagyhatatlan program a tandemugrás Dunaújváros repterén, és miért érdemes legalább egyszer az életed során neked is kipróbálnod!

Tandemugrás Dunaújváros: egy olyan élmény, amit sosem fogsz elfelejteni

Dunaújváros sok dolog miatt kedvelt célpont a turisták számára. A kikapcsolódni vágyókat a csodás táj mellett a múzeumok, a galériák, wellness központ, és sok egyéb, remek programlehetőség várja. Ami azonban talán a legizgalmasabb mind közül, az nem más, mint a tandemugrás Dunaújváros repterén.

Tandemugrás Dunaújváros felett 01

Ez egy olyan különleges élményprogram, amiben nem mindennap és nem mindenhol lehet részed. A reptérről felemelkedve 3500-4000 méter magasból látni a világot majd meghódítani az eget. Átélni a szabadesés semmihez sem fogható érzését. Mindeközben pedig látni, ahogy alattad kanyarog a Duna. Sőt, ha az időjárási viszonyok engedik, akár a Velencei tavat vagy ha szerencséd van, a Balatont is láthatod a magasból!

Ha ez nem kihagyhatatlan élmény, akkor nem tudjuk, hogy mi lehet az. Szakértő csapatunk segítségével, tapasztalt tandemugró pilóta kíséretével pedig már te is bármikor kipróbálhatod. A kérdés persze csak az, hogy te be mered-e vállalni?

És hogy miért a Dunaújvárosi Repülőtér a legjobb helyszín a tandemugrásra?

A kanyargó Duna látványa fentről csodaszép. A tandemugrásra ideális helyszín azonban nem elég, hogy szép legyen. Sok fontos feltételnek kell megfelelnie. Többek közt annak, hogy légiforgalom szempontjából is ideális és veszélytelen legyen. Éppen ezért van az, hogy bármennyire is szeretnél, Budapesten és közvetlen vonzáskörzetében nem ugorhatsz, még profi tandemugró pilóta segítségével sem, hiszen a nemzetközi légi forgalom miatt tilos felemelkedni 1500 m fölé. Dunaújváros reptere azonban minden szempontból ideális egy ilyen kalandra.

Egyrészt azért, mert a Dunaújvárosi Reptér Budapestről a leggyorsabban megközelíthető tandemugrás helyszín. Az utazás az M6-os autópályán 40 perc, a pályán pedig (az M7-tel ellentétben) még hétvégén sincsenek dugók. Másrészt pedig azért, mert minden körülmény adott, ami szükséges lehet ahhoz, hogy felkészülj életed egyik legnagyobb élményére.

Kulturált öltözők, tiszta mosdók, és reptéri büfé finom ételekkel, italokkal, frissítőkkel. Így általában a kísérők is nagyon jól szokták érezni magukat a helyszínen. Amíg te meghódítod az eget, addig ők nagy élvezettel figyelhetik a repülőgépet és az ejtőernyőket az égen, nagy izgalommal várhatják a földet érést és az élménybeszámolót az ugrásról.

Tandemugrás Dunaújváros felett 03

 

Ha pedig szeretnéd, az ugrásról akár többkamerás videófelvételt is készítünk, amelynek segítségével bármikor újraélheted az élményt. Sőt, ha szeretnétek, már akár a helyszínen, közösen is megnézhetitek a videót. Hiszen ne feledd: a bepillantás lehetősége az ejtőernyőzés különleges világába mindenki számára nagy élmény. Még annak is, aki csak kísérőként érkezik veled.

Végül pedig érdemes megemlíteni azt is, hogy a reptér csodálatos környezetben helyezkedik el. Így a hétvégi extrém élményt akár egy Dunaújváros környéki, Duna-parti családi kirándulással, egy kis extra kikapcsolódással, vagy akár egy finom ebéddel is egybeköthetitek a közeli halászcsárdában.