Millennium Tandem Team (MTT)

Számunkra az ejtőernyőzés nem csak
sport vagy hobbi, hanem életforma!

Ezt a csapatot (Millennium Tandem Team) válogatott ejtőernyős sportolók hozták létre, azzal a céllal, hogy a tandemugrás révén Te, illetve szinte bárki belekóstolhasson az ejtőernyőzés lélegzetelállító világába, bármiféle előképzettség nélkül, mégis biztonságos körülmények között – mert a nyújtott élmény mellett, számunkra a biztonságod ugyanannyira fontos!

Ha velünk próbálod ki ezt a különleges élményt, valóban profi ejtőernyősökkel fogsz találkozni. Sokszoros Magyar bajnokokkal, több Világ és Európa bajnokságot megjárt, jelenleg is aktív versenyzővel, akik telente Új-Zélandon és Dubai-ban a hét minden napján ugranak. Ezt a rutint semelyik másik csapat nem tudja biztosítani neked! Tavasztól őszig pedig Magyarországon (Dunaújváros Repülőtéren) ejtőernyőzünk, és szívesen látunk, ha egy igazán különleges és az elérhető legszínvonalasabb élményre vágysz.

Csapatunk tagjai több mint 30 000 ejtőernyős ugrást és 16 000 feletti tandemugrást hajtottak már végre, természetesen baleset nélkül, ami nemzetközi viszonylatban is jelentős, a magyarországi ejtőernyős sportban pedig magasan kiemelkedő!

Ezért ahogy eddig, ezután is garantálni tudjuk a biztonságod, valamint a leírhatatlan 100%-os extrém élményt! Ismerd meg az ejtőernyőzést velünk, a Millennium Tandem Teammel – nem fogsz csalódni!

Biztonság 100%
Profizmus 100%
Jó hangulat 100%

EJTŐERNYŐS TANDEMUGRÓ PILÓTÁINK

GÁLOS PÉTER

50 éves ejtőernyős, több mint 10.000 ugrás van már a háta mögött, 7.000+ tandemugrásával a legtapasztaltabb tandemugró Magyarországon! 1988 óta ejtőernyőzik, 15-szörös magyar bajnok formaugrásban. 1996-ban, az elsők között szerzett magyar tandempilóta jogosítást, azóta folyamatosan aktív. 10 éven keresztül Új-Zélandon, a világ egyik legnagyobb tandemugrással foglalkozó repülőterén dolgozott, mint főállású tandemugró, ott 2005-ben szerzett Tandem Master licenset. 1999 óta AFF (gyorsított szabadeső képző) oktató és tapasztalt légi operatőr.

ÁRVAI PÉTER

41 éves hivatásos ejtőernyős tandemugró. 20 éve hódol a sportágnak, 3000+ ugrása van már, amiből több mint 2000 tandemugrás. Igen tapasztalt ejtőernyős és az egyik legjobb tandemugró Magyarországon, aki 2008 óta megszakítás nélkül viszi fel az égbe (és hozza vissza épségben) a tandem utasokat. Több éven keresztül volt aktív célba ugró versenyző, a klasszikus ejtőernyőzésben szép sikereket ért el korábban, valamint lelkes wingsuit flyer. A repülőtér és a kék ég az igazi otthona, akinek csak akkor van rossz kedve, ha nincs épp ugrás valamiért.

MÓRICZ GÁBOR

37 éves ejtőernyős tandemugró, AFF oktató és légi operatőr. 2012 óta aktívan ugrik, sikerekben gazdag sportejtőernyőzésben (elsősorban célraszállás és wingsuit) eltöltött évek után 2017-ben szerzett tandemugró licenszet Németországban, ahol 3 éven át dolgozott ejtőernyős repülőtéren. Rendkívül tapasztalt hajtogató és rigger is egyben, igazán sokoldalú ejtőernyős, több mint 1100-szor ugrott már, 2019 óta a Millennium Tandem Team tagja.

CSIZMADIA LÁSZLÓ

47 éves ejtőernyős tandemugró, AFF oktató és légi operatőr. 30 éve az ejtőernyős sportban, több mint 16.000 ugrás gyakorlattal, ami jelenleg a legmagasabb ugrásszám Magyarországon! Mind versenyzésben, mind oktatóként rendkívül tapasztalt, sokszoros Magyar és Új-Zélandi formaugró bajnok, 7 világ és Európa bajnokságon vett részt, miközben 11 évet Új-Zélandon és 7 évet Skydive Dubai alkalmazásában töltött AFF oktatóként és tandemugróként.

Túlzás nélkül, ”Csizi” egy élő legenda, 6000+ tandemugrása és felhőtlen jókedve a garancia számodra a biztonságra és egy felejthetetlen élményre ég és föld között.

FOGLALJ TANDEMUGRÁST MOST!
KÉSZÍTS TANDEMUGRÁS KUPONT!

Ha tetszik az oldal, oszd meg másokkal is! Köszönjük!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •