Millennium Tandem Team (MTT)

Számunkra az ejtőernyőzés nem csak
sport vagy hobbi, hanem életforma!

Ezt a csapatot (Millennium Tandem Team) válogatott ejtőernyős sportolók hozták létre, azzal a céllal, hogy a tandemugrás révén Te, illetve szinte bárki belekóstolhasson az ejtőernyőzés lélegzetelállító világába, bármiféle előképzettség nélkül, mégis biztonságos körülmények között – mert a nyújtott élmény mellett, számunkra a biztonságod ugyanannyira fontos!

Ha velünk próbálod ki ezt a különleges élményt, valóban profi ejtőernyősökkel fogsz találkozni. Sokszoros Magyar bajnokokkal, több Világ és Európa bajnokságot megjárt, jelenleg is aktív versenyzővel, akik telente Új-Zélandon és Dubai-ban a hét minden napján ugranak. Ezt a rutint semelyik másik csapat nem tudja biztosítani neked! Tavasztól őszig pedig Magyarországon (Dunaújváros Repülőtéren) ejtőernyőzünk, és szívesen látunk, ha egy igazán különleges és az elérhető legszínvonalasabb élményre vágysz.

Csapatunk tagjai több mint 30 000 ejtőernyős ugrást és 16 000 feletti tandemugrást hajtottak már végre, természetesen baleset nélkül, ami nemzetközi viszonylatban is jelentős, a magyarországi ejtőernyős sportban pedig magasan kiemelkedő!

Ezért ahogy eddig, ezután is garantálni tudjuk a biztonságod, valamint a leírhatatlan 100%-os extrém élményt! Ismerd meg az ejtőernyőzést velünk, a Millennium Tandem Teammel – nem fogsz csalódni!

Biztonság 100%
Profizmus 100%
Jó hangulat 100%

EJTŐERNYŐS TANDEMUGRÓ PILÓTÁINK

GÁLOS PÉTER

53 éves ejtőernyős, több mint 11.500 ugrás van már a háta mögött. 8.500+ tandemugrásával a legtapasztaltabb tandemugró pilóta Magyarországon! 1988 óta ejtőernyőzik, 15-szörös magyar bajnok formaugrásban. 1996-ban, az elsők között szerzett magyar tandemugró pilóta jogosítást, azóta folyamatosan aktív. 10 éven keresztül Új-Zélandon, a világ egyik legnagyobb tandemugrással foglalkozó repülőterén dolgozott, mint főállású tandemugró, ott 2005-ben szerzett Tandem Master licenset. 1999 óta AFF (gyorsított szabadeső képző) oktató és tapasztalt légi operatőr.