Millennium Tandem Team (MTT)

Számunkra az ejtőernyőzés nem csak
sport vagy hobbi, hanem életforma!

Ezt a csapatot (Millennium Tandem Team) válogatott ejtőernyős sportolók hozták létre, azzal a céllal, hogy a tandemugrás révén Te, illetve szinte bárki belekóstolhasson az ejtőernyőzés lélegzetelállító világába, bármiféle előképzettség nélkül, mégis biztonságos körülmények között – mert a nyújtott élmény mellett, számunkra a biztonságod ugyanannyira fontos!

Ha velünk próbálod ki ezt a különleges élményt, valóban profi ejtőernyősökkel fogsz találkozni. Sokszoros Magyar bajnokokkal, több Világ és Európa bajnokságot megjárt, jelenleg is aktív versenyzővel, akik telente Új-Zélandon és az USA-ban a hét minden napján ugranak. Ezt a rutint semelyik másik csapat nem tudja biztosítani neked! Tavasztól őszig pedig Magyarországon (Siófok-Kiliti repülőtéren) ejtőernyőzünk, és szívesen látunk, ha egy igazán különleges és az elérhető legszínvonalasabb élményre vágysz.

Csapatunk tagjai több mint 29800 ejtőernyős ugrást és 10000 feletti tandemugrást hajtottak már végre, természetesen baleset nélkül, ami nemzetközi viszonylatban is jelentős, a magyarországi ejtőernyős sportban pedig magasan kiemelkedő!

Ezért ahogy eddig, ezután is garantálni tudjuk a biztonságod, valamint a leírhatatlan 100%-os extrém élményt! Ismerd meg az ejtőernyőzést velünk, a Millennium Tandem Teammel – nem fogsz csalódni!

Biztonság 100%
Profizmus 100%
Vidámság 100%

EJTŐERNYŐS TANDEMPILÓTÁINK

GÁLOS PÉTER

47 éves oktató, több mint 10000 ugrás van már a háta mögött, 6000+ tandemugrásával magasan a legtapasztaltabb tandempilóta Magyarországon!

1988 óta ejtőernyőzik, 15-szörös magyar bajnok formaugrásban, jelenleg is aktív versenyző. 1996-ban, az elsők között szerzett magyar tandempilóta jogosítást, 2005-ben pedig Új-Zélandi “tandem master licence”-t is. 1999 óta AFF (gyorsított szabadeső képző) oktató és tapasztalt légi operatőr. Az év 12 hónapjában ejtőernyőzik, novembertől májusig Új-Zélandon, a világ egyik legnagyobb tandemugrással foglalkozó repülőterén dolgozik, mint főállású tandempilóta.

ÁRVAI PÉTER

34 éves tandempilóta és ejtőernyős oktató. 2001 óta hódol az ejtőernyőzésnek, 3000+ ugrása van már, amiből több mint 2000 tandemugrás. A fiatalabb generáció tagja, de mindemellett igen tapasztalt ejtőernyős oktató és az egyik legjobb tandempilóta Magyarországon. Több éven keresztül volt aktív célba ugró versenyző, a klasszikus ejtőernyőzésben szép sikereket ért már el, valamint lelkes wingsuit flyer. A repülőtér és a kék ég az igazi otthona, akinek csak akkor van rossz kedve, ha nincs épp ugrás valamiért.

MATOS PÉTER

Ő hazánk legkiemelkedőbb légi operatőre, aki már 20 éve aktívan ejtőernyőzik, 9700-nál is többet ugrott eddig összesen! Sok külföldön töltött év után tért haza és csatlakozott az MTT csapatához. Több mint 6000 ugrást gyűjtött össze ejtőernyős operatőrként, de emellett AFF oktató is és 2000+ ugrás gyakorlata van, mint tandempilóta. Igazi profi, rendkívül tapasztalt ejtőernyős oktató, aki sosem lazsál, ha ugrásról van szó, ezért egész évben ejtőernyőzik.

RENDELJ TANDEMUGRÁST MOST!
KÉSZÍTS TANDEMUGRÁS KUPONT!

Ha tetszik az oldal, oszd meg másokkal is! Köszönjük!