Ejtőernyőzés, AFF ejtőernyős képzés

Ha már túl vagy az első tandemugrásodon és megtapasztaltad az ejtőernyőzés nyújtotta felhőtlen szabadságérzést, úgy érzed téged is magával tudna ragadni e kivételes extrém sport hangulata, vagy csak az egyik reggel úgy ébredtél, hogy ejtőernyős szeretnél lenni és a gondolat nem hagy nyugodni, had ajánljuk figyelmedbe AFF ejtőernyős képzésünket.

Egy rövid összefoglaló:

A legnépszerűbb ejtőernyős képzés napjainkban az A.F.F. program, ami gyorsított szabadeső képzést jelent. Lényege, hogy miután elsajátítottad az elméleti alapismereteket, két képzett és tapasztalt AFF oktató kezei közt hajtod végre az első önálló ejtőernyős ugrásod, 3500-4000 méter magasból, melyet további nyolc követ. Ők a szabadesés közben megtanítanak neked mindent, amire szükséged lesz az önálló ejtőernyőzéshez, rádión segítenek az ejtőernyő irányításában, illetve a landolás tökéletes kivitelezésében.

Természetesen az ejtőernyős tanfolyam elvégzése után sem engedünk szélnek, továbbra is egyesületi hátteret biztosítunk a növendékeink számára, folyamatos szakmai felügyelet mellett lesz lehetőséged biztonságos körülmények közt hódolni legújabb szenvedélyednek, az ejtőernyőzésnek!

Kíváncsi vagy a részletekre? Küldj egy üzenetet!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Ha még nem állsz készen a képzésre, de szívesen kipróbálnád, hogy milyen egy ejtőernyős ugrás, akkor ezt egy tandemugrás keretében biztonságban megteheted.

Kedvező tandemugrás árainkat (ajándék póló minden ugráshoz és ajándék fotók minden videós ugráshoz) az “Árak” menüpont alatt nézheted meg.

FOGLALJ TANDEMUGRÁST MOST!
KÉSZÍTS TANDEMUGRÁS KUPONT!

Ha tetszik az oldal, oszd meg másokkal is! Köszönjük!