Tandemugrás – Dunaújváros Repülőtér

Budapest kb. 50 kilométeres körzetében sajnos nincs lehetőség ejtőernyős tandemugrás szervezésére, mivel a nemzetközi légi forgalom miatt tilos felemelkedni 1500 m fölé – ez pedig nem elég magas egy tandemugráshoz!

Ezért a szervezést Budapestről koordináljuk, de a tandemugrások végrehajtására a DUNAÚJVÁROS REPÜLŐTÉREN kerül sor, amely könnyen és gyorsan megközelíthető, Dunaújvárostól 8 km-re délre található. Az M6-os autópályán Budapesttől mindössze 40 perc.

A fővárosból ez a leggyorsabban megközelíthető ejtőernyős repülőtér! Ráadásul az ország közepén helyezkedik el, ezért gyakorlatilag bármelyik irányból könnyen elérhető. Az M6-os a legkisebb forgalmú autópálya, így nem kell például az M7-esre jellemző forgalmi dugókra és hosszas várakozásra számítani a hétvégén!

TANDEMUGRÁS DUNAÚJVÁROS – MILLENNIUM TANDEM TEAM!

Kísérőket is szívesen látunk! A bepillantás lehetősége az ejtőernyőzés különleges világába mindenki számára nagy élmény!

A repülőtér részletes térképe

VÁLTÁS NAGYOBB TÉRKÉPRE

M6-os AUTÓPÁLYÁN:

Az M6-os autópályát, délről és északról (Budapest) érkezve egyaránt, a 75. kijáraton keresztül (M8 / Pentele híd / Dunaújváros – dél) kell elhagyni, majd rá kell térni az M8-as autópályára és Baja / Dunaújváros / Dunaföldvár felé tartani. Az M8-as útról az első lehetséges kijáratnál le kell térni a “régi” 6-os útra ( Dunaújváros / Dunaföldvár felé ), ahol egy körforgalom következik, amelyet az első kijáraton Dunaföldvár irányába kell elhagyni. Nem sokkal a körforgalom után bal oldalon lesz Kisapostag település (ahova nem kell bemenni!!!), innen kb. 500 m-t kell tovább haladni a 6-os úton déli irányba Pécs, ill. Dunaföldvár felé. A repülőtér közvetlenül a 6-os út mellett jobb oldalon található. A bejárat felett nagy “Dunaújvárosi Repülőtér” tábla látható.

6-os FŐÚTON:

ÉSZAKI IRÁNYBÓL ÉRKEZVE:

A 6-os főúton Dunaújváros / Dunaföldvár / Pécs irányába kell tartani. Dunaújvárost elérve, onnan kb. 8 km-t kell tovább haladni – tehát Dunaújvároson át kell haladni Dunaföldvár / Pécs irányába, végig a 6-os úton maradva. Közvetlenül az M6-os és M8-as autópálya, illetve Pentele híd felhajtója előtt jobb oldalon található a Duna Petrol benzinkút és Préri vendéglő, majd egy körforgalom következik, amit a 2. kijáraton Dunaföldvár felé kell elhagyni (egyenesen tovább kell menni a 6-os úton). Nem sokkal a körforgalom után bal oldalon lesz Kisapostag település (ahova nem kell bemenni!!!), innen kb. 500 m-t kell tovább haladni a 6-os úton déli irányba Pécs, ill. Dunaföldvár felé. A repülőtér közvetlenül a 6-os út mellett jobb oldalon található. A bejárat felett nagy “Dunaújvárosi Repülőtér” tábla látható.

DÉLI IRÁNYBÓL ÉRKEZVE:

A 6-os főúton Dunaföldvár / Dunaújváros / Budapest felé kell tartani. Dunaföldvárt e