Tandemugrás kupon – tandemugrás ajándékba

Elég volt a sablonos meglepetésekből?
Valami igazán különleges ajándékot keresel?

Tedd próbára szeretteid bátorságát! :) Ajándékozz életre szóló élményt tandemugrás kupon formájában!

Lepd meg partnered, családtagod, barátod egy ejtőernyős ugrás kuponnal, egy felejthetetlen élményajándékkal, amire mindig szívesen gondol majd és persze rád is (akitől kapta)!

 • Születésnap

 • Névnap

 • Ballagás

 • Legénybúcsú

 • Lánybúcsú

 • Diplomázás

 • Karácsony

 • Húsvét

 • Valentin nap

 • Házasságkötés

 • Évforduló

 • Mert megérdemli

Készíts névre és alkalomra szóló
egyedi ajándék kupont!

Töltsd ki a lent látható űrlapot és
a tandemugrás kupon azonnal megjelenik!

Sokak régi álma a szabadesés, az ejtőernyőzés kipróbálása, de mivel ez nem egy mindennapos program, jó, ha fel tudnak rá készülni előre egy kicsit. Az a tapasztalatunk, hogy nem minden esetben sül el jól, ha az ünnepeltet a helyszínen állítják kész tények elé, ezért inkább lepd meg egy névre és alkalomra szóló “tandemugrás kuponnal“. Arról nem is beszélve, hogy ha kedvezőtlen időjárási körülmények miatt esetleg el kell halasztani az ejtőernyős ugrást, akkor sem marad ajándék nélkül az ünnepelt!

A tandemugrás kupon ajándékozási gesztusként szolgál – hogy egy tandem ugrást át lehessen adni valamilyen kézzel fogható formában. Nem kell/nem lehet előre kifizetni. A kupon – mivel web oldalunkon bárki által ingyenesen letölthető – önmagában nem jogosít ugrásra és nem használható fizetőeszközként. Ha átadást követően megbizonyosodtál róla, hogy a kedvezményezett szeretne élni a kupon adta lehetőséggel, akkor a következő lépés a tandemugrás tényleges megrendelése, kifizetése és az időpont egyeztetése, amelyre az ejtőernyős szezonban, azaz április/májustól októberig van lehetőség és amelyet web oldalunkon a “Rendelés” menüpont alatt tudsz intézni. Ekkor tudod majd megadni, illetve kiválasztani, hogy konkrétan milyen tandemugrást szeretnél (pl. tandemugrás belső kamerás videóval, tandemugrás dupla kamerás videóval stb.)

Az ingyenes tandemugrás kupon elkészítéséhez töltsd ki a lejjebb található űrlapot. A névre és alkalomra szóló kupon azonnal elkészül és megjelenik az űrlap helyén – nem e-mailen küldjük! Mentsd el (jobb klikk a kuponon, majd mentés), utána kinyomtathatod, akár lamináltatni is érdemes, vagy bekereteztetni, stb.

A tandemugrás kupon garantáltan hatásos extrém élmény ajándék, magáról az ejtőernyős ugrásról nem is beszélve!

Készíts INGYENES tandemugrás kupont!

Slide Az alábbi 2 adat kerül a kuponra az űrlapon megadottak szerint (a többi szöveg és a grafika fix): Az alábbi 2 adat kerül a kuponra az űrlapon megadottak szerint (a többi szöveg és a grafika fix):
 • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

  A tandemugrás kupon – mivel web oldalunkon bárki által ingyenesen letölthető – önmagában nem használható fizetőeszközként és nem jogosít ugrásra. A kupon csak ajándékozási gesztusként szolgál, hogy egy ajándék tandemugrást kézzel fogható formában is átadhass. Mivel nem lehet, illetve nem kell előre megvásárolni/kifizetni, a kupon nem jelent semmilyen árgaranciát. Fenntartjuk a jogot az előzetes értesítés nélküli árváltoztatásra. A tandemugrásért fizetendő ár minden esetben a rendeléskor érvényes ár. Mindenki saját felelősségére készíti és használja fel a tandemugrás kupont!

  A kupon átadásával, illetve felhasználásával mint ajándékozó/megrendelő vállalod, hogy amennyiben a kedvezményezett 1 éven belül úgy dönt, hogy él a kupon adta tandemugrás lehetőséggel, ténylegesen megrendeled és kifizeted a választott tandemugrás csomagot a kedvezményezett részére. Konkrét ugrás típust (pl. tandemugrás belső kamerás videóval, tandemugrás dupla kamerás videóval stb.) majd megrendeléskor/fizetéskor lehet választani.

  Az ejtőernyős szezon általában április/májustól októberig tart. Web oldalunkon a „Rendelés” menüpont alatt ebben az időszakban van lehetőség a tandemugrás tényleges megrendelésre, időpont foglalásra és fizetésre. Ajánlott 2-3 héttel a tervezett időpont előtt időpontot egyeztetni az ugrásra!

  RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

  • SÚLY- ÉS KORHATÁR

   Helikopterből: A felső súlyhatár 100 kg férfiak, illetve 90 kg hölgyek esetében.
   Repülőgépből: A felső súlyhatár 95 kg férfiak, illetve 85 kg hölgyek esetében.
   A felső határt meghaladó testsúly esetén az ugrást sajnos nem tudjuk vállalni!
   A testsúly ruhában és cipővel értendő. Átlagostól eltérő testalkat esetén a súly és a magasság aránya is számít.

   Alsó korhatár nincs, de a tandem utasnak minimum 140 cm magasnak kell lennie.
   18 éves kor alatt szükség van a szülő személyes jelenlétére és írásos beleegyezésére tandemugrás végrehajtásához.
   A felső korhatár 65 év, amely konkrétan azt jelenti, hogy az illető addig tud ugrani, amíg be nem tölti 65. életévét. 65 év felett abban az esetben vállaljuk az ugrást, ha a tandem utas rendelkezik a kezelőorvosa által kiadott igazolással, amely szerint egészségi és fizikai állapota alapján alkalmas az ejtőernyős tandemugráson való részvételre.

  • EGÉSZSÉGÜGYI FELTÉTELEK

   Az ejtőernyős tandemugrás kizáró okai: Egy éven belüli csonttörés, ízületi, belső sérüléssel, agyrázkódással járó baleset, illetve műtét. Gerinc, szív és keringésrendszeri panaszok (magas vérnyomás), csontritkulás, epilepszia, valamint rendszeres szédüléssel és ájulással, rohammal, görcsökkel járó betegség. Kizáró ok továbbá, ha a tandemugrás résztvevője orvosi, elme vagy ideggyógyászati kezelés alatt áll, illetve (hölgyek esetében) a terhesség.

   Az ugrás előtt minden utasnak ki kell töltenie egy nyilatkozatot, melyen aláírásával igazolja, hogy a fenti kizáró okok egyike sem áll fenn.
   Egyéb, itt nem említett panasz esetén, kérjük fordulj kezelőorvosodhoz és kérj egészségügyi alkalmassági nyilatkozatot ejtőernyős ugrás végrehajtásához.

 • FIGYELEM:
  A kupon elkészítésével, illetve a "KUPON MEGJELENÍTÉSE" gombra kattintva elfogadod a fentebb olvasható felhasználási feltételeket!

  Az itt megadott adatokat nem kezeljük, azaz nem tartjuk nyilván, nem képezik a részét semmilyen adatbázisnak, nem továbbítjuk és nem használjuk fel őket semmilyen formában!

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Ha tetszik az oldal, oszd meg másokkal is! Köszönjük!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •