A lánykérés az egyik legizgalmasabb pillanat az életben. Mindkét fél számára, hiszen egyetlen „igen”-en az egész, boldog, közös jövő múlhat. Éppen ezért fontos, hogy igazán emlékezetessé és különlegessé tegyük.

Az interneten eredeti lánykérés ötletek garmadából válogathatunk, de melyik lehet az a megoldás, mely egész biztos feledhetetlenné varázsolja a pillanatot, mikor átnyújtod kedvesednek a gyűrűt és megkérdezed tőle: Hozzám jössz feleségül?

Most mutatunk neked néhány tippet, és megtudhatod azt is, hogyan kapcsolódhat egymáshoz az ejtőernyős tandemugrás és a lánykérés. Sőt, azt is, hogy miért jársz most jó helyen, ha a legtutibb alkalmat keresed arra, hogy megkérd szíved választottját!

Egyedi lánykérés ötletek, melyektől igazán különleges lehet a pillanat

Ha lánykérésre kerül a sor, a legtöbb férfi szeretné igazán emlékezetessé tenni a pillanatot egy olyan meglepetéssel, mely örök élmény marad. Erre ma már rengeteg lehetőség van, hiszen az internet olyan, mint az egyedi lánykérés ötletek tárháza. A diszkrétebb és visszafogottabb ötletektől kezdve az egészen extrém és különleges dolgokig, rengeteg remek koncepcióval találkozhatunk.

Egyedi lánykérés ötletek 1 1

A szülinapi bon-bonos dobozba rejtett eljegyzési gyűrű kedves ötlet lehet, azonban kevésbé emlékezetes. Egy saját dal, melyet gitárral kísérsz, már annál inkább, azonban ehhez nem csak jó énekhanggal kell rendelkezned. Tudnod kell gitározni és még egy igazán ütős dalszöveget is meg kell írnod, ami valljuk be, rendkívül macerás lehet.

Egy utazás és egy gyertyafényes vacsora a tengerparton már könnyebbnek hangzik, jobban belegondolva azonban rendkívül elcsépelt. A rózsákkal behintett padló és a pezsgőiszogatás a fürdőben szintén olyan, mintha egy harminc évvel ezelőtt készült romantikus film egyik jelenete lenne. Szép és jó, azonban nincs benne semmi egyedi. Ráadásul a hollywoodi filmbe illő pillanat a valóságban nem való mindenkinek.

Valószínűleg a párod is olyan élményre vágyik, melyben nem lesz része minden nap hátralévő élete során. És hogy mi lehet ennyire extravagáns és különleges? Például 3500 méterrel a felhők felett járni!

Egyedi lánykérés ötletek 1 2

Különlegessé tennéd a pillanatot? Válaszd a tandemugrást!

Most biztosan felkaptad a fejed és kétkedve kérdezed, hogy mégis mi köze az ejtőernyős tandemugrásnak a lánykéréshez. A válaszunk pedig az, hogy több, mint azt elsőre gondolnád! Nálunk minden évben történik néhány olyan tandemugrás, ahol ritkábban a repülőben, legtöbbször pedig a földet érést követően egy lánykérésre is sor kerül. Ezt persze mi előre leegyeztetjük a leendő vőlegénnyel és titokban tartjuk mindaddig, amig el nem érkezik a megfelelő pillanat.

Van, aki molinóra nyomtatja a nagy kérdést, hogy már a magasból is látható legyen, van, aki csak féltérdre ereszkedve, a gyűrűt rejtő kis dobozkát elővéve teszi fel azt szíve választottjának: Hozzám jössz? Leszel a feleségem? A hatás általában leírhatatlan, és még sosem találkoztunk olyan lánnyal, aki erre képes lett volna nemet mondani.

Éppen ezért, ha szeretnéd igazán különlegessé tenni a lánykérést, csapatunk maximálisan melletted áll. Segítünk, hogy a nagy pillanat a lehető legemlékezetesebb és legcsodálatosabb legyen, így egészen biztos, hogy a lánykérés egy olyan esemény lesz, amiről az esküvő után hosszú évekkel is szívesen beszéltek majd. Neked nincs is más dolgod, csak lefoglalni a számotokra megfelelő időpontot és egyeztetni velünk.

Ha pedig szeretnéd, az emléket videófelvétel és fotók formájában meg is örökítjük nektek, így, ha egy kis nosztalgiára vágytok, bármikor újra is élhetitek a nagy pillanatot!

Egyedi lánykérés ötletek 1 4