Úgy gondolod, hogy az első ugrásodhoz nem kérsz ejtőernyős tandemugrás videót? Akkor ezt mindenképp tudnod kell: Kevesen voltak, akik nem kértek videót az első ugrásukról, de miután földet értek, a legtöbben megbánták.

Az ejtőernyőzés önmagában is felejthetetlen élmény, de egy ejtőernyős tandemugrás videó az, ami igazán teljessé teszi. És hogy miért? Ebben a bejegyzésben megmutatjuk azt, hogy ha ejtőernyős ugrásra adod a fejed, miért érdemes neked is a videós ugrást választanod!

Ejtőernyős tandemugrás videó: éld újra életed legextrémebb pillanatait

Az ejtőernyős ugrás önmagában is örök élmény. Ki lenne képes elfelejteni azt, milyen érzés volt életében először 3-4 kilométerrel a felhők felett járnia? Ki tudná elfelejteni azt, milyen érzés, amikor szabadesés közben az arcába süvít a szél és úgy érzi, most meghódítja a világot? Azonban minden apró részletre még azok sem képesek tökéletesen emlékezni, akiket emberfeletti memóriával áldott meg a sors.

Sokan nem emlékeznek, hogy pontosam mi és hogy történt az ugrás során, ami teljesen normális, mivel olyan sok új és szokatlan inger éri őket, hogy egyszerűen nem képesek mindent feldolgozni, megjegyezni. A tandemugrás videó segítségével azonban bármikor újra átélheted életed legextrémebb pillanatait és visszanézheted azt, mi is történt valójában.

Tandemugrás videó 02

Arról már nem is beszélve, hogy egy első alkalom, mindig az első marad! Amikor először tapasztalsz meg valamit, az első reakciók megismételhetetlenek! Ezeket bűn nem megörökíteni, ha van rá lehetőség.

Hogyan zajlik a videós ugrás?

Az ejtőernyős tandemugrás videó felvételét illetően több megoldást is kínálunk. Kérhetsz 1 kamerás videót, melynek során a tandemugró pilóta szemszögéből rögzítjük ugrást, vagy kérhetsz 2 kamerás verziót is, melynek során egy belső és egy külső nézőpontból is újraélheted majd az élményt. Ha pedig igazán maximalista vagy, 3 kamerás felvétel készítésére is lehetőség van, amely a belső szög mellett 2 külső szögből is megmutatja azt, milyen is volt életed egyik legnagyobb élménye.

Természetesen minden esetben profi felszereléssel dolgozunk, a 2 illetve 3 kamerás felvételeknél pedig a munkát két külső operatőr is segíti. Ezekben az esetekben rendkívül látványos felvételek készülnek az ugrásról és a panorámáról is, garantálva az igazán lenyűgöző végeredményt.

Tandemugrás videó 03

És hogy miért éri meg videós ugrásra jelentkezned?

Az ejtőernyős tandemugrás videó garantálja azt, hogy életed első, vagy akár sokadik ugrása is örök élmény legyen. Sokan mondják, hogy valahányszor újra megnézik a videót, mindig egy kicsit újraélik az élményt. Ez az érzés pedig megfizethetetlen.

És ha már az anyagiaknál tartunk, a legjobb az egészben az, hogy a videós ugrás nem sokkal drágább egy sima ugrás árához képest. Különösen akkor, ha az ár-érték arányt nézed, hiszen a kevés extra kiadás hatalmas extra éréket ad a számodra. Ráadásul a kész anyagra nem kell heteket várnod, hiszen a tandemugrás videód az ugrás után a helyszínen elkészül és ha szeretnéd, meg is nézheted nagy képernyőn!

Szóval jól gondold át, mielőtt úgy döntesz, hogy nem kérsz videót a tandemugrásodról. Ezt még foglaláskor, vagy legkésőbb az ugrás előtt el kell döntened. Ha a helyszínen döntesz, akkor 1 kamerás videót tudunk neked készíteni. Ha több kamerás videót szeretnél, akkor már foglaláskor azt a csomagot kell választanod, mivel ezeknél az ugrásoknál külső légioperatőrre is szükség van és ezt előre tudnunk kell, illetve helyet kell biztosítanunk nekik is a repülőgépben.