A pillanat, amikor nagykorúvá válunk, életünk egyik legfontosabb momentumai közé tartozik. Éppen ezért mindnyájan szeretnénk igazán emlékezetessé tenni valami igazán különlegessel. A tárgyak múlandók, az élmények azonban egy életre szólnak. Érdemes szeretteidet valami olyan élménnyel meglepned, amire a legjobban vágynak vagy épp, amire a legkevésbé számítanának.

A tökéletes élményajándék 18. szülinapra éppen ezért különleges, vagány és utánozhatatlan. Pont, mint egy ejtőernyős tandemugrás, ami a legtökéletesebb meglepetés lehet akár családtag, akár barát számára is. Most megmutatjuk neked azt is, hogy miért!

Tökéletes élményajándék 18. szülinapra: valóban létezik?

A 18. születésnap mindenki életében fontos pillanat. Éppen ezért szeretnénk, ha a számunkra fontos fiataloknak, gyermekeinknek, családtagjainknak egyaránt meghatározó élmény lehetne. De vajon létezik-e tökéletes élményajándék 18. szülinapra? A válaszunk egyértelműen az, hogy igen!

Gondoltál már például arra, hogy mekkora élmény lehet 3500-4000 méter magasan a felhők felett állni? Hogy milyen érzés lehet a szabadesés, majd a zuhanás utáni, biztonságos földet érés? Épp olyan, mintha csak újjászülettél volna. Éppen ezért az ejtőernyős tandemugrás talán a legjobb és legvagányabb élményajándék, melyet egész biztos, hogy minden belevaló kamasz imádni fog!

Élményajándék 18. szülinapra 1

Ki ne szeretné egy napra úgy érezni magát, mint a felhők királya? 200 km/h-val szabadon zuhanni, egy kellemes ejtőernyőzés keretében megtekinteni a világot. Olyan élmény ez, ami egész biztos, hogy bármilyen tárgyi ajándéknál jobban képes felejthetetlenné tenni a nagy napot, és olyan, mint egy igazán vagány, „felnőtté válási szertartás”.

Mennyire biztonságos az ejtőernyős tandemugrás?

A legtöbb szülő persze nem kételkedik abban, hogy a tandemugrás vagány lenne. Az első kérdés sokkal inkább az szokott lenni, hogy mennyire biztonságos. Teljesen jogosan persze, hiszen ki ne féltené egyszem gyermekét, ha az 3500-4000 méteres magasságból épp kiveti magát egy repülőgépből?

Az aggodalom azonban felesleges, hiszen az ejtőernyős tandemugrás a lehető legnagyobb biztonságban, jó hangulatban, egy profi ejtőernyős tandemugró pilóta segítségével zajlik. Ez azt jelenti, hogy sem a szülinaposnak, sem pedig a szülőknek nem kell aggódniuk. Ha pedig szeretnétek, az ugrásra akár párosával, baráttal, barátnővel vagy akár szülővel is van lehetőség.

Élményajándék 18. szülinapra 3

Éld újra fiatalságod legemlékezetesebb pillanatait

Ha úgy döntesz, hogy ejtőernyős tandemugrást szeretnél ajándékozni, nálunk több csomag közül is választhatsz. De mindenképp érdemes valamelyik videós csomagot választanod, hogy az ünnepelt büszkén megoszthassa és mindenkinek hírül adhassa, hogy milyen szuper ajándékot kapott, és hogy a nagykorúsága kapujában bátran vetette ki magát egy repülőből több ezer méter magasból!

Az akár három kameraállásból készült, profi minőségű videó garantálja, hogy az élmény bármikor újra átélhető és megosztható legyen. A felvétel mellé pedig még legalább 50 darab ajándék fotó is jár, amiből hihetetlenül menő profilkép vagy borítókép lehet majd a közösségi oldalakon, és annyi lájkot hozhat, mint korábban még egyetlen poszt sem.

Ha pedig azt szeretnéd, hogy az élmény valódi meglepetés legyen, névre szóló kupont is készíthetsz az ünnepeltnek. Ezután bármikor kiválaszthatjátok a megfelelő árú csomagot és lefoglalhatjátok a számára megfelelő időpontot, amire az ejtőernyős szezonban, azaz április/májustól egészen októberig van lehetőség.