A nyár mintha csak most ért volna véget, a szeretet ünnepe azonban már szinte a nyakunkon van. Te gondolkodtál már azon, hogy mi a tökéletes karácsonyi élmény ajándék pároknak? Hogy mivel lephetnéd meg kedvesedet és magadat, vagy épp két szerettedet?

Egy ejtőernyős tandemugrás olyan élmény, amely nemcsak az ünnepet teszi különlegessé, de egy életre szól. Most megmutatjuk azt, hogyan lepheted meg vele legközelebbi szeretteidet és akár magadat is idén karácsonykor!

Karácsonyi élmény ajándék pároknak: kinek lehet ideális a tandemugrás?

Az ejtőernyős tandemugrás egy igazán különleges élmény, amiben egész biztos, hogy még nem volt mindenkinek része. Kérdezz csak körbe ismerőseid között, hogy kinek nyílt már lehetősége arra, hogy 3500 – 4000 méter magasból csodálhassa meg az alatta elterülő tájat, majd pedig megtapasztalja a szabadesés által kínált, óriási adrenalinlöketet. Éppen ezért azt mondhatnánk, hogy ha létezik tökéletes karácsonyi élmény ajándék pároknak, akkor az ejtőernyős tandemugrás egyértelműen az.

Elképesztő élmény megtapasztalni azt, amikor a szél az arcodba csap, amikor kilépsz a gép ajtaján, ha pedig ezt megoszthatod valaki olyannal, aki igazán közel áll hozzád, abban az esetben pedig egész biztos felejthetetlen. Olyan közös emlék, amely segít a kapcsolatok megerősítésében, magasabb szintre emelésében, és abban, hogy egy igazi, örök emlék kösse össze a résztvevőket.

Éppen ezért a tandemugrás párok számára az egyik legjobb élményajándék, amely a fa alá kerülhet. De ugyanígy jó döntés lehet családtagok és közeli barátok számára is, ha szeretnék azt, hogy az átlagos, hétköznapi programok mellett valami igazán különleges dolog is összekösse őket.

Karácsonyi élmény ajándék pároknak 1

Az ejtőernyőzés, mint az élményprogramok királya

Élményeket ajándékozni sokkal jobb dolog, mint tárgyakat. Egy emlék ugyanis örök dolog, amely egy életen át elkísér, míg egy karóra, egy új mobiltelefon vagy bármilyen egyéb, tárgyi dolog egy idő után elavul, kevésbé érdekessé válik.

Azonban képzeld csak el, milyen lehet pároddal több kilométer magasból megcsodálni a világot, majd a felhők közé vetni magatokat és meghódítani az eget? Mi ez, ha nem egy olyan kaland, ami egy életre szól?

Ha tehát tandemugrást ajándékozol karácsonyra, az örök emlék marad. Ebben pedig akár az is segít, hogy ha szeretnétek, az ugrásról akár többkamerás videófelvételt is készítünk a számotokra, amit egész biztos, hogy minden ismerősötök megirigyel majd!

Karácsonyi élmény ajándék pároknak 2

 

Hogyan lehet igazi meglepetés a tandemugrás?

Abban az esetben, ha szeretnéd meglepni a párodat és magadat vagy épp két szerettedet egy tandemugrással, nálunk megteheted ezt egy névre és alkalomra szóló, egyedi ajándék kupon formájában.

Ugrásra ugyan csak tavasztól őszig van lehetőség, ettől függetlenül azonban nagyon sokan ajándékoznak tandemugrást karácsonyra ajándékkártya formájában, hiszen egy ilyen élményre már várakozni is izgalmas. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen nem mindennapos programra jó, ha a megajándékozottak fel tudnak készülni.

Szóval itt az ideje, hogy idén elfelejtsd a kötött pulóvereket és a könyvutalványt. Lepd meg partneredet, családtagodat, barátodat egy felejthetetlen élményajándékkal. Olyannal, amire mindig szívesen gondol majd és persze arra is, akitől kapta. A névre és alkalomra szóló kupon weboldalunkon pillanatokon belül elkészíthető!