Ugye te is hallottad már azt, hogy tárgyak helyett sokkal inkább megéri élményeket gyűjteni? A felejthetetlen pillanatokért pedig nem feltétlenül kell messzire, akár országhatárokon túlra utazni. Tökéletes élményprogramok Budapest környékén is várnak rád. Olyanok, amelyek egy szimpla hétvégét is képesek felejthetetlenné tenni.

Ilyen például az ejtőernyőzés, mellyel magadat vagy szeretteidet is meglepheted. Sőt, ha szeretnétek, akár együtt is kipróbálhatjátok. Most megmutatjuk azt, hogy miért nem érdemes kihagynotok a lehetőséget!

Élményprogramok Budapest környékén: így válaszd ki a neked való időtöltést

Egy emlékezetes délután sokkal többet jelent bármilyen tárgyi ajándéknál. Nem csoda, hogy az élményprogramok Budapest környékén egyre népszerűbbnek számítanak, és ha hétvégi kikapcsolódást tervezel, rengeteg lehetőség közül válogathatsz. De hogyan is választhatod ki a számodra ideális megoldást?

A legfőbb kérdés az, hogy mennyire szereted az izgalmakat. Ha úgy érzed, hogy nem bírod az adrenalint és valami nyugalmas dologra vágysz, akkor természetesen választhatsz valami nyugodt elfoglaltságot. Részt vehetsz egy különleges főző workshopon vagy egy zárás utáni, éjszakai tárlatvezetésen.

De miért is választanál unalmas programokat, ha nem ijedsz meg egy kis izgalomtól? Ha igazán különleges, extrém élményekben is lehet részed? Olyanokban, melyeket egész biztosan nem fogsz elfelejteni, és még az unokáknak is szívesen meséled őket. Hogy hangzik például az, hogy „több ezer méter magasból kiugrani egy repülőből”?

Élményprogramok Budapest közelében 2

Egy élmény, melyet sosem fogsz elfelejteni: ejtőernyőzés egyedül vagy a haverokkal

Az ejtőernyőzés kipróbálása az élményprogramok csúcsa. Belegondoltál már abba, milyen lehet 3500-4000 méter magasból megcsodálni a világot, majd a felhők közé vetni magad és meghódítani az eget? Ugye még attól is borsódzik a hátad, ha elképzeled? A valóság pedig ennél milliószor izgalmasabb.

Ha az ejtőernyőzést választod, olyan élményprogramban lehet részed, melyet egész biztos, hogy nem felejtesz majd el egykönnyen. Ebben persze az is segít, hogy ha szeretnéd, az ugrásról többkamerás videófelvételt is készítünk, melyből olyan videót rittyentünk neked, amit még az akciófilmekben is ritkán látni!

Ami pedig a legjobb az egészben, hogy az élményt bárkivel megoszthatod. Mármint élőben is, hiszen akár pároddal, barátoddal, munkatársaddal vagy a szomszédoddal együtt is kipróbálhatod, milyen a legjobb élményprogram Budapest környékén. Gyakorlatilag bárkivel, akivel a kedved tartja!

A tökéletes helyszín, ahol meghódíthatjátok a felhők birodalmát

Természetesen az ejtőernyőzés nemcsak feledhetetlen, de biztonságos élményprogram is. Ha a csapatunkat választod, biztos lehetsz abban, hogy a legjobb kezekben vagy. Ráadásul egy igazán festői helyen, Budapesttől nem messze hódíthatod meg a felhők birodalmát.

És hogy miért nem a főváros? Ennek egyszerű az oka. Budapest kb. 50 kilométeres körzetében a légtér korlátozott, a nemzetközi repülőjáratoknak köszönhetően, így a fővárosban nem lehet ejtőernyős tandemugrást szervezni. Így elkerülhetetlen, hogy kicsit eltávolodjunk a fővárostól.

A Dunaújvárosi Repülőtér azonban a fővárostól az M6 autópályán leggyorsabban megközelíthető ejtőernyős repülőtér. Az utazás alig 40 perc, a pályán pedig (az M7-tel ellentétben) még hétvégén sincsenek dugók. Ráadásul a reptér csodálatos környezetben helyezkedik el, így a hétvégi extrém élményt akár egy Duna-parti kirándulással is egybekötheted!

Ha pedig annyira megtetszik az ejtőernyőzés, hogy minden hétvégén ugranál, mi akkor is szívesen látunk téged. Sőt, akár ejtőernyős képzésre is jelentkezhetsz, ahol minden fontos tudnivalót megtanulhatsz, amire csak szükséged lehet az önálló ejtőernyőzéshez!

Élményprogramok Budapest közelében 3