Közeleg egy szeretted születésnapja, de nem tudod, minek örülne igazán? Vagy épp szeretnéd meglepni egy kollégádat valami olyan búcsúajándékkal, amit sosem fog elfelejteni? Egy ejtőernyős tandemugrás gondolata extrém ötletnek tűnhet, és elsőre talán nem is gondolnád, mennyire jó döntés, ha a tökéletes meglepetést keresed.

Most megmutatjuk azt, miért érdemes elfelejtened a wellness beutalót és a felesleges ajándéktárgyakat, és helyette az életre szóló, felejthetetlen élményszerzésre koncentrálnod, ha szeretnéd meglepni azokat, akik igazán fontosak a számodra!

A tandemugrás egész biztos, hogy valódi meglepetés lesz

Ugye te is unod már azt, hogy karácsonykor a sokadik kötött pulóver kerül a fa alá? Már nem tudod, hová tedd az irodában a sokadik vicces kütyüt, amit a szülinapodra kaptál? Az első wellness hétvégét még élvezted, azonban, mikor már a harmadikat kapod zsinórban a születésnapodra, kicsit unalmasnak tűnik a dolog? Hidd el, ezzel nem vagy egyedül.

Szeretteid épp úgy unják már a sablonos ajándékokat, ahogyan te, és ők is épp úgy örülnének valami extrém és ötletes meglepetésnek. És mi lehet őrültebb dolog, mint 4000 méter magasból kiugrani egy repülőből, majd biztonságosan és élményekkel tele földet érni?

A tandemugrás olyan meglepetés, melyre egész biztos, hogy senki sem fog számítani, mégis garantált, hogy örökre emlékezni fog rá. Ha tehát szeretnéd meglepni szeretteidet valami igazán különleges, exkluzív dologgal, akkor felejtsd el a felesleges tárgyakat és az unalmas wellness-t, és fizesd be őket életük legnagyobb kalandjára, a fővárosból leggyorsabban megközelíthető ejtőernyős repülőtéren.

Repülőből kiugrás

Mindenki örülni fog neki

Egyszer minden felnőtt volt gyerek. És biztosan te is emlékszel még arra, hogy egykor minden gyerek szeretett volna űrhajós vagy épp pilóta lenni. Később alig akadtak olyan kamaszok, akiket ne érdekeltek volna az extrémsportok által kínált kihívások és adrenalingőzös helyzetek.

Aztán elérkezett a felnőttkor, és a legtöbben elengedtük ezeket a nagyravágyó álmokat. Hétköznaponként bejárunk az irodába, a hétvégét pihenéssel, kirándulással töltjük, és örülünk, ha nyugodtan kikapcsolódhatunk. Rengetegen azonban mégis boldogok lennének, ha gyermekkori vágyaik egy részét beteljesíthetnék.

Az ejtőernyős tandemugrás olyan ajándék, mely kiváló lehetőséget biztosít erre. Ki ne szeretne 200 km/h-val szabadon zuhanni, majd 1500 méter magasból, egy kellemes ejtőernyőzés keretében a magasból megtekinteni a világot? Mindezt a lehető legnagyobb biztonságban, jó hangulatban, egy profi ejtőernyős tandemugró pilóta segítségével.

Ejtőernyő írányítás

Olyan ajándék, ami örök élmény marad

Egy pihenésre áldozott wellness hétvége kellemes és relaxáló dolog, azonban egész biztos nem nyújt olyan élményt, amit akár évtizedek múlva is elmesélhetsz a gyerekeknek, az unokáknak vagy a barátoknak. Az ejtőernyős tandemugrás ellenben olyan emlék, ami egy életre szól.

Hiszen gondolj csak bele: hány ismerősöd mondhatja el magáról, hogy 4 kilométeres magasságból kiugrott egy repülőből? Ugye kevés ilyen akad? Ha tehát úgy döntesz, hogy tandemugrást ajándékozol, akkor igazi, életre szóló élményt fogsz ajándékba adni.

Ami pedig a legjobb az egészben, hogy nálunk a tandemugrásról profi minőségű videó is készül, mely garantálja azt, hogy az élmény újra és újra átélhető legyen, és ne csak beszélni tudj az ugrásról, de meg is mutathasd azt az ismerőseidnek. Sőt, az élmény mellé még legalább 50 darab ajándék fotó is jár annak érdekében, hogy igazán izgalmas legyen majd végigpörgetni egy ünnepi összejövetelen a digitális családi fotóalbumot!