Ha az ember olyan, életre szóló élményekről mesél másoknak, mint a tandemugrás, az emberekben a legtöbbször a következő dolog merül fel elsőként: „Rendben, hogy izgalmas és felejthetetlen, de mégis, mennyibe kerül egy ejtőernyős ugrás?”

Aztán pedig, amikor megtudják, gyakran elkerekedik a szemük, és már jön is a következő kérdés: „Tényleg? Valóban csak ennyi?”

Az igazság ugyanis az, hogy az ejtőernyős ugrás szinte bárki számára megfizethető azokért az emlékekért cserébe, amiket kínál. Most megmutatjuk neked azt, mennyit kell fizetned egy tandemugrásért cserébe, és azt is, miért nem szabad ezt a különleges élményt neked sem kihagynod!

A fantázia nem ismer határokat. De mennyibe kerül egy ejtőernyős ugrás a valóságban?

Rengetegszer hallottunk már legendákat azzal kapcsolatban, hogy mennyibe kerül egy ejtőernyős ugrás. Sokan úgy gondolják, rengeteget kell rá spórolni, mások egészen megfizethetetlen összegeket vizionálnak.

Amikor azonban megismerik a valódi árakat, nem hisznek a fülüknek. Egy tandemugrás ugyanis ma már olcsóbb, mintha befizetnél egy wellness hétvégére. 3500 méter magasból már a nettó minimálbér töredékéért, akár egy 60.000 forint körüli összegért is ugorhatsz, cserébe pedig olyan élményekkel gazdagodhatsz, melyek felbecsülhetetlenek.

De abban az esetben sem kell megfizethetetlen összegre gondolnod, ha két fő részére szóló, páros ugrást szeretnél, 4000 méter magasból, vagy olyat, melyet a maradandó élmény érdekében többkamerás, zenére vágott videófelvétellel és rengeteg fotóval is megörökítünk.

Tapasztalt csapatunk ugyanis a Dunaújvárosi Repülőtéren verhetetlen árakon kínálja számodra a tandemugrás élményét.

Nálunk nincs szükség arra, hogy súlyos százezreket áldozz a tandemugrás kipróbálására. Hazánkban pedig a pénzedért cserébe nálunk kaphatod a legjobb ár-érték arányt, és olyan, örök életre szóló élményekkel gazdagodhatsz, melyekért más lehetséges, hogy akár milliókat is fizetne.

Mennyibe kerül egy ejtőernyős ugrás 02

Ahol nem csak egy szolgáltatást, hanem örök emléket kaphatsz

A tandemugrás már önmagában is egy olyan élmény, mely egy életre felejthetetlen marad. Abban az esetben azonban, ha az elméd és a szíved mellett máshol is szeretnéd megőrizni, erre is van lehetőség.

Mindenre felkészült csapatunk, a Millennium Tandem Team ugyanis az ejtőernyős tandemugrás élménye mellett lehetőséget biztosít arra, hogy az ugrásról profi minőségű, több kameraállásból készült, zenére vágott videófelvétel készüljön. Sőt, rengeteg digitális fotó is, melyeket aztán bármikor elővehetsz és nézegetheted, megoszthatod barátaiddal, családtagjaiddal, vagy akár a legmenőbb profilképet is kiválaszthatod magadnak közösségi profilodhoz.

A videókra pedig várnod sem kell, hiszen még a helyszínen elkészülnek, azonnal meg is lehet nézni őket, míg máshol ezekre napokat, heteket kell várnod. Minden videós ugráshoz minimum 50 db ajándék digitális fotót is biztosítunk, melyekért máshol általában extra összeget kell fizetned.

Sőt, az élmény és az emlékek mellé még egy szupermenő pólót is adunk, melyben nemcsak ugorhatsz, de meg is őrizheted, hogy a szekrényből elő véve bármikor emlékeztessen téged életed egyik legizgalmasabb, legkülönlegesebb pillanatára!

Mennyibe kerül egy ejtőernyős ugrás 03

Unalmas nyugalom vagy vérpezsdítő élmény: te melyiket választanád?

Összességében elmondható, hogy egy tandemugrás semmivel sem kerül többe, mint egy vidéken eltöltött wellness hétvége. A pénzedért cserébe nálunk azonban egy hatalmas adrenalinlökettel és életre szóló emlékekkel gazdagodhatsz.

Ha pedig szeretnéd, akár pároddal, barátoddal vagy egy családtaggal együtt is kipróbálhatod az ejtőernyős ugrást, hiszen az élmények akkor igazán tökéletesek, ha megosztjuk azokat másokkal!

Árakkal, választható csomagokkal kapcsolatban részletes információt találsz weboldalunkon az “Árak” menüpont alatt: Tandemugrás árak