Tandemugrás Balaton – Siófok-Kiliti Repülőtér

A Siófok-Kiliti repülőtér a Balatonhoz igen közel, a 65 úton Siófoktól délre, 5 km-re helyezkedik el. Budapestről mindössze 1 órányi autózással elérhető az M7 autópályán.

Jelenleg a legmodernebb és legfejlettebb infrastruktúrával rendelkező ejtőernyős repülőtér az országban.

A repülést és ejtőernyőzést kiszolgáló speciális épületek, hangárak mellett tágas parkoló, kulturált mosdók, zuhanyzók, valamint étterem és grill-bár is található a repülőtér területén, amely hideg és meleg ételekkel, italokkal és kávéval várja a kedves vendégeket.

A tandemugrás mellett aktív sport-ejtőernyőzés is zajlik a repülőtéren.

Nézelődőket, kísérőket is szívesen látunk! A kellemes környezet és a bepillantás lehetősége az ejtőernyőzés különleges világába mindenki számára nagy élmény!

Tandemugrás Balaton – Siófok-Kiliti Repülőtér – MTT

VÁLTÁS NAGYOBB TÉRKÉPRE

SIÓFOK-KILITI REPÜLŐTÉR MEGKÖZELÍTÉSE

M7 AUTÓPÁLYA FELŐL ÉS 65 ÚTON ÉSZAKRÓL ÉRKEZVE:

Az M7 autópályát, dél-nyugatról (Nagykanizsa felől) és észak-keletről (Budapest felől) érkezve egyaránt, a 105 számú (65 út/Szekszárd/Siófok-Centrum) kijáraton kell elhagyni. A pályáról letérve egy dupla sávos út vezet egy nagy körforgalomhoz, ahol a bal oldali sávon kell haladni Szekszárd 65 út felé. Ha nem az autópályáról érkezel, Siófokról a 65 úton déli irányba, Szekszárd felé haladva ugyanebbe a körforgalomba jutsz. A körforgalmat (majdnem teljesen körbehaladva) az 5. kijáraton kell elhagyni Szekszárd 65 út irányába. Ez után több kisebb körforgalom következik, melyeket mindig Szekszárd felé haladva a 65 úton maradva kell elhagyni. A Siófok-Kiliti repülőtér Siófok települést elhagyva, a 65 út bal oldalán található, az irányító toronyról könnyen felismerhető.

65 ÚTON DÉLRŐL ÉRKEZVE:

A 65 úton délről érkezve Siófok felé kell tartani. A repülőtér Ságvárt elhagyva (kb. 3,5 km-re), a 65 út jobb oldalán helyezkedik el, az irányító toronyról könnyen felismerhető.

EJTŐERNYŐS BÁZIS (A REPÜLŐTÉR TERÜLETÉN BELÜL)

Az ejtőernyős bázis a reptér déli részén helyezkedik el, amelyet a főépülettől jobbra található belső reptéri úton tudsz megközelíteni.

KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉS

A Siófok-Kiliti Repülőtér közelében sajnos nincs buszmegálló és vasútállomás sem, így legcélszerűbb autóval érkezni. Ha azonban mégis inkább a közösségi közlekedés mellett döntesz, busszal vagy vonattal el tudsz jutni Siófokig, onnan pedig taxival (kb. 5 km) a repülőtérre.

Vonat:

Vasúti menetrend és on-line vonatjegy vásárlás

Busz:

On-line buszjegy vásárlás

Siófoki taxi társaságok:

  • Taxi Siófok +36 30 3167699
  • Sárga Taxi Siófok +36 70 2266457
  • City Taxi Siófok +36 70 2270250
RENDELJ TANDEMUGRÁST MOST!
KÉSZÍTS TANDEMUGRÁS KUPONT!

Ha tetszik az oldal, oszd meg másokkal is! Köszönjük!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •