Sajnos a vírushelyzet miatt a 2020-as évben nem nyitott ki a Siófoki repülőtér, ezért legnagyobb sajnálatunkra nem tudtunk ügyfeleinknek, barátainknak lehetőséget biztosítani ejtőernyős tandemugrásra.

Nagyon szeretnénk, ha a jövőben ez nem ismétlődne meg, de ahogy mindannyian tudjuk, korlátozások azóta is vannak, jöhetnek még újak is, rendeletek szabályozzák jelenleg a csoportosulást, bizonyos létszám felett még szabadtéren (pl. stadionokban, koncerteken, parkokban) és sportrepülőtereken sem szabad összegyűlni, főleg védettségi igazolvány nélkül!

Bár a bandázást lehet szabályozni, a szórakozás iránti vágy nem korlátozható! Születésnapok,  évfordulók, alkalmak mindig is lesznek, élményt adni és kapni is remek érzés, a rendszeres ejtőernyőzés nekünk is nagyon hiányzik már, ezért komoly döntésre szántuk el magunkat. Helyszínt változtatunk és visszatérünk korábbi kedvenc helyszínünkre: a Dunaújvárosi Repülőtérre.

A jövőben a tandemugrások helyszíne:
a Dunaújvárosi Repülőtér

Itt egy kisebb repülőgépből, a korlátozások és a biztonsági előírások betartása mellett sokkal könnyebben tudunk – péntek, szombat, vasárnap – ejtőernyős tandemugrást szervezni, mivel egyszerre kevesebb résztvevő van a helyszínen, ezért a fertőzés veszélye is lényegesen kisebb.
Legalábbis ami a Covid-ot illeti, mert aki egyszer kipróbál egy tandemugrást, azt „megfertőzi” az adrenalin, erre fel kell készülni. 😊

További jó hírünk pedig,
hogy nemcsak a repülőgépünk megy össze,
hanem az áraink is!

Siófokon 4000 m-ről ugrottunk, amire Dunaújvárosban is van lehetőség, de csomagjaink nagy részében 3500 m az ugrások magassága, ami szabadesésben nagyon csekély különbséget (kb. 8-10 másodperc) jelent. Ez a nagyon rövid idő a komplett élményből gyakorlatilag semmit nem vesz el, (felejthetetlen élmény lesz, erre garanciát vállalunk) a mulatság ára így viszont lényegesen kedvezőbb!

A döntés természetesen a tiéd, ha pedig úgy alakul, várunk szeretettel a Dunaújvárosi Repülőtéren.

A szezonkezdés tervezett ideje: május 15.

Új, 2021-es árainkat itt tekintheted meg:
Árak

Időpontot foglalni pedig május 1-től tudsz majd ezen oldalon:
Tandemugrás foglalás és feltételek

 COVID-19 – Járványvédelmi intézkedések

A repülőtéren tartózkodni kizárólag a kormány aktuális előírásainak betartásával lesz lehetőség!

Valószínűsíthető, hogy az ejtőernyős tandemugrásra, repülőtéri tartózkodásra is az alábbiak vonatkoznak majd a jövőben, ezért ettől eltérő, hivatalos állasfoglalás hiányában az alábbiakat kell alapul vennünk:

4 millió beoltottól, a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő 18 alattiak látogathatják az uszodákat, az edző- és fitnesztermeket, sportlétesítményeket. A sportrendezvényen nézőként a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy abban az esetben vehet részt, ha a sportrendezvény tervezett befejezési időpontja legkésőbb este 11 óra.

A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettség tényének ellenőrzése pedig a helyiség üzemeltetőjének, a szolgáltatás nyújtójának a feladata.

Az üzemeltető/szervező köteles azoknak a vendégeknek és nézőknek a beléptetését megtagadni, a belépését megakadályozni vagy távozásra felszólítani, akik a koronavírus elleni védettségüket vagy az életkorukat nem igazolják.

A változásokról igyekszünk minden érdekeltet a lehető legrövidebb időn belül tájékoztatni.

 

Várunk szeretettel!
Millennium Tandem Team

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •