Arra gondoltunk, itt az ideje aktualizálni az ajándék tandemugrás kuponunk kinézetét.

Barátaink/követőink körében végeztünk egy gyors közvélemény kutatást, hogy a többségnek milyen dizájn tetszene. Facebook oldalunkon szavazásra bocsátottunk két verziót, amelyből az derült ki, hogy a ”kevesebb néha több”! A többségnek ugyanis a grafikai kiegészítéssel szemben, inkább a természetes verzió tetszett jobban.

Íme a két versenyző, az ünnepélyes-virágos és az eredeti/natúr:

Ez utóbbi erős kétharmados többséggel nyerte meg a szavazást, így a „többség dönt” elv alapján ez az ingyenesen elkészíthető ajándék tandemugrás kupon került fel weboldalunkra! Mivel azonban a virágos grafikás megoldás is gyűjtött be jó pár szavazatot (és csapat szinten többünknek szintén tetszett), arra gondoltunk, a legjobb az lenne, ha több verzió közül lehetne kiválasztani a szimpatikusabbat vagy az alkalomhoz jobban illőt! Így most azt tervezzük, hogy továbblépünk ebbe az irányba, és ha megoldható egy kis fejlesztéssel, lehetővé tesszük, hogy legalább két opció közül választhass! Mivel ez valamivel komolyabb programozást igényel, illetve amíg kiderül, hogy technikailag mennyire megoldható, a többség által megszavazott kupon lesz elérhető a weboldalunkon.

Szeretnél tandemugrást ajándékozni és ezt kézzel fogható formában is átadni? Szeretnéd, ha az ünnepelt már a kupon látványától is lázba jönne (az ugrásról nem is beszélve)? Weboldalunkon már elérhető az új dizájnos tandemugrás ajándék kártya, amelyet teljesen ingyenesen elkészíthetsz és elmenthetsz!

Oops...
Slider with alias tandemugras kupon 2 2 not found.

 

Próbáld ki weboldalunkon az ingyenes tandemugrás kupon készítőt!

Kattints a lentebb látható gombra és készíts névre és alkalomra szóló tandemugrás ajándék kártyát, amely azonnal megjelenik és elmenthető!

KIPRÓBÁLOM AZ AJÁNDÉK TANDEMUGRÁS KUPON KÉSZÍTŐT!

 

  • 20
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •